Lumeee, lumeee! Începe sezonul evenimentelor!

La revedere, Vamă! La revedere, leneveală de duminică, copți ușor de soare și bătuți de vânt. Ne vedem la anul, sandale cu platformă și rochii cu spatele gol, colorate și înflorate! A cam venit toamna și, vrem, nu vrem, trebuie să ne întoarcem la treabă.

Partea bună e că toamna aduce evenimente muuulte și plăcute ochiului meu. Se redeschid stagiunile (teatru, operă), apar târgurile de carte și, cireașa de pe tort, apare câte un eveniment care mă stârnește și îmi dă idei. Lumeee, lumeee, începând de astăzi, scriitorii nepublicați până acum, cei cărora le-au lipsit curajul, resursele, subiectul, timpul sau orice formă de confirmare a talentului lor, au ocazia să-și ia inima în dinți și să se prezinte în fața lumii. Incubatorul de Condeie , ediția 2011, s-a lansat astăzi. Începând de astăzi, dacă simțiți că aveți mână/ochi/fler/suflet de poet/prozator, puneți mâna și înscrieți-vă lucrările (nepublicate) la concurs (două secțiuni vă așteaptă: poezie și proză scurtă)! Înscrierile se desfășoară în perioada 19 septembrie – 23 octombrie iar detaliile suplimentare, referitoare la premii, evenimente în cadrul concursului, juriu și prieteni buni, sunt disponibile pe site.

Lumeee, lumee! Ce nu știți este că Incubatorul de Condeie înseamnă o mână de oameni cu un entuziasm și cu o energie debordante! Ce nu știți și e de aflat este faptul că aveți ocazia să vă bucurați de atelierele de creație, organizate în fiecare sâmbătă, sub oblăduirea autoarei Monica Ramirez.

Lumeeee, lumeeee! Micul Paris vine cu minuni noi! Se lasă răcoarea şi se redeschid muzee, stagiuni, promenada nu mai e un epuizant efort social, la 39 de grade, ci un plăcut intermezzo între locuri frumoase, oameni isteţi, evenimente pe măsură.

Lumeeee, lumeeee! Prozatori și poeți neauziți și nevăzuți, vă invit să scuturați de praf penițele și foile albe și să treceți la treabă!

Alde Banciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s